VIDEO BABY MONITOR

Sasvim funkcionalno, praktično i potrebno ako imate novorođenčad. Služi i kao alarm. Sastoji se od odašiljačke jedinice, opremljene mikrofonom i kamerom koja se nalazi u blizini djeteta. Odašilje zvuk i video putem radio valova do jedinice prijemnika sa zvučnikom i LCD zaslonom koji se drži blizu njegovatelja.

Prati temperaturu u prostoriji u kojoj se nalazi vaša beba. Kamera za bebe opremljena je senzorom temperature koji se prikazuje na zaslonu prijemnika. Možete se pobrinuti da vašem djetetu nikada ne bude prevruće ili prehladno. Omogućuje automatsko noćno gledanje, tako da nećete imati poteškoća u pregledu djeteta ni noću. Prijemnik ima 2,4-inčni zaslon u boji za prikaz videa i zvuka u stvarnom vremenu. Ima ugrađenu bateriju od 800mAh koja traje 10-20 sati u VOX modu, oko 4-5 sati u radnom modu. Nudi opciju za uspavanke koje vam pomažu da uspavate svoje dijete.

Pravovremenost: Može zabilježiti trajanje dok vaša beba spava.

Udaljenost bežičnog prijenosa je oko 10-50 metara u zatvorenom prostoru, do 200 metara izvan kuće.

Karakteristike:

Prijenosni nadzor

2-smjerno (možete razgovarati sa svojom bebom)Maksimalna udaljenost prijenosa je oko 200 metaraPraćenje temperature

Automatski prigušuje svjetlo

Automatski noćni vid

Siguran digitalni signal dugog dometa bez smetnji

Dvosmjerni zvuk između kamere i monitora, možete razgovarati s djetetom.Nema potrebe za punjenjem baterije za cjelonoćno praćenje zahvaljujući Vox modu

450,00 HRK