BEŠUMNI 3D ZIDNI SAT

 3D samoljepljivi zidni sat podesivog promjera za sve prostorije. Moderan dizajn, precizan i tih mehanizam, lagana montaža na zid, napajanje na baterije.

Podesivi promjer sata:

Dekorativni 3D zidni sat ima podesivi promjer od 60 do 110 cm, tako da možete ukrasiti zidove u bilo kojoj prostoriji

Dekorativni zidni 3D sat diskretno će i sa stilom ukrasiti vaš dom. Zbog prilagodljivog promjera, moderni samoljepljivi zidni sat može se instalirati u razne prostorije poput spavaće sobe, radne sobe, dnevnog boravka, blagovaonice, hodnika, ureda, hotela, restorana i drugdje.

Točan i tih mehanizam sata:

3D zidni sat ima ugrađen vrlo precizan mehanizam rada, tako da nikada ne propušta niti jedan pokret na brojčaniku. Omogućuje vrlo tiho i gotovo nečujno kretanje, pa vam pomicanje kazaljki neće smetati prilikom odmora i spavanja. 

Jednostavna montaža na zid:

On se postavlja po principu "uradi sam" jer brojke oko satnog mehanizma postavljate sami. Brojke se lijepe na zid samoljepljivom trakom koje se već nalaze na poleđini. Upute i pribor za jednostavnu instalaciju uključeni su u paket. Čavlom i čekićem pričvrstite kuku na zid, a zatim na nju pričvrstite mehanizam sata. Označite željeni promjer brojčanika, uklonite zaštitnu foliju s brojeva i zalijepite ih na zid. Pričvrstite pokazivač na mehanizam i samoljepljivi zidni sat je gotov.

Boje: crni i srebarni i zlatni

Dimenzije:

Veličina brojeva 5 cm

Debljina brojeva je oko 0,8 cm 

Prečnik centralnog dijela 10 cm 

Kazaljke za minute 18,5 cm, za sate 13 cm 

Podesivi promjer od 60 do 110 cm

 Satni mehanizam radi na 1 x AA baterija (nije uključena)


Odaberite varijantu:

90,41 HRK