ANTICELULITNI MASAŽER SA 4 RAZLIČITA NASTAVKA I INFRACRVENIM SVIJETLOM ZA TOPLJENJE CELULITA

Dovoljno je koristiti ga 15ak minuta dnevnoKako radi? Masaža doseže duboko u unutarnje slojeve kože i intenzivno stimulira otporne masne stanice. Osim toga, masažer sadrži infracrveni grijač koji lomi, zagrijava i uklanja masnoće te smanjuje učinak narančine kore.Masaža poboljšava cirkulaciju krvi u koži.

 Set uključuje 4 jedinstvena nastavka:

1.Prsti za masažu - oponaša profesionalnu masažu prstima. Koristi se za bolan celulit, za masažu stopala i za nježnu masažu mišića.

2.Valjak - uklanja celulit, sprječava opuštanje, potiče protok krvi, ublažava napetost mišića, ublažava bolove u leđima i opušta. Daje trenutne rezultate.

3.Loptice - stimulira i učvršćuje mišiće i kožu, dajući joj glatkiji izgled. Poboljšava cirkulaciju u predjelu trbuha, uklanja toksine i sprječava zatvor.

4.Valoviti - koristi se u području bedara i stražnjice. Simulira profesionalnu tonirajuću masažu koja poboljšava protok krvi.

Anticelulitni masažerSami upravljate intenzitetom masaže!Uređaj će vam pružiti opsežnu masažu tijela, baš poput vašeg osobnog masera.Leđa će se opustiti, regeneracija bolnih mišića će se ubrzati, koža će opet biti meka i svježa.Osvježite umorne mišiće, potaknite cirkulaciju krvi u tijelu. Vaš prijatelj u borbi protiv narančine kore i opuštenih mišića!Zahvaljujući masaži riješite se lošeg raspoloženja, stresa i napetosti.Trening za koji nikada nećete ostati bez vremena! 


105,48 HRK