SOLARNI RETRO RADIO

Ovaj retro radio veliki je povratak u stil dizajna starih vremena, koristeći moderne tehnologije. Lijepo izrađen radio u elegantnom kućištu uklopit će se u mnoge interijere. Savršen je kao poklon za najmilije.

 Volite retro atmosferu, ali ne želite odustati od modernog života? Idealan je izbor i za stariju i za mlađu generaciju koja voli retro stil. Radio prijenosni zvučnik pogodan je za izlete, roštilje i gdje god želite uživati u omiljenoj muzici.

Višenamjenski prijenosni radio zvučnik s ugrađenim solarnim panelom. Napaja se solarnom baterijom montirana na radiju. Postoji i opcija za POWER BANK s 4V DC izlazom koji se može koristiti za punjenje telefona i drugih uređaja.Uz to, ima AC IN i DC 6V OUTPUT ulaz.Na ovom radiju možete slušati svoje omiljene pjesme zahvaljujući Bluetooth.USB DIRECT ulaz za povezivanje USB uređaja i utora za SD (TF) memorijsku karticu.

Dimenzije: cca 22 x 10 x 15.5Duga antenaUSB priključakUtor za SD/TF CARD memorijsku karticuVisoka osetljivost radijaFM / AM / SW opseg radio talasaLED rasvjeta230V napajanje2x R20 napajanje baterija (nije uključeno)Solar napajanje 

Bluetooth

SET SADRŽI:

Solarni radio retro zvučnik

Pojas

Mrežni kabel 

Odaberite varijantu:

180,00 HRK